Πληροφορίες

ΟΜΙΛΟΣ STAR Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ STAR B.ΕΛΛΑΔΟΣ 41 UHF

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ STAR FM  93,5 MHZ

 

 

 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

STAR TV 25210/57244 , 34226   fax 25210/35076

STAR FM 25210/46016 , 47016

Διεύθυνση: 1ης Ιουλίου 23 Δράμα

Τ.Κ. 66100

E – mail: startvfm@otenet.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟΥ
Συμπληρώθηκαν ήδη είκοσι χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στα είκοσι χρόνια παρουσίας στο χώρο με πρόγραμμα πολυφωνικό, πολυσυλλεκτικό και με έμφαση σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας, δικαιωμάτων του πολίτη, πολιτισμού και νεολαίας, με νέους ανθρώπους, η τηλεόραση και τα ραδιόφωνα του ομίλου επιδιώκουν ν’ αποτελέσουν σύγχρονα μέσα που προσπαθούν να κάνουν καθημερινά πράξη την έννοια της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας της η τηλεόραση του Σταρ έγινε ένας ευαίσθητος δέκτης των αλλαγών που συντελούνται στην κοινωνία και έκτοτε όχι απλώς αναπροσαρμόζεται, αλλά βρίσκεται διαρκώς στην πρωτοπορία ανοίγοντας νέους δρόμους στην ενημέρωση και χαράσσοντας καινούρια πλαίσια στην ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Είναι ο πρώτος και μοναδικός δραμινός τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει παράλληλα τη φωνή του και μέσω internet.

O εμπνευστής και πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας είναι ο Γιώργος Αραμπατζής. Το μεράκι της νιότης του για την ερασιτεχνική ραδιοφωνία έγινε ιδέα κι από ιδέα πράξη το 1991.
To 1991 άρχισε να αναμεταδίδεται το σήμα του Ραδιοφώνου STAR FM 93,5 στην πόλη της Δράμας, αλλά και στις γύρω περιοχές, που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση των ακροατών. Η αμέσως επόμενη  επιχειρηματική δραστηριότητα του ιδρυτή του, είναι η ίδρυση της  τηλεόρασης  STAR, που χαράζει μια σταθερή ανοδική πορεία. Το 2008 προστέθηκε στην οικογένεια του Ομίλου και το ραδιόφωνο Star FM Kαβάλας 9,44.
Ωστόσο, οι πρωτοβουλίες και τα σχέδια του Ομίλου δεν περιορίζονται στις μέχρι σήμερα επιτυχείς κατακτήσεις. Το όραμα εξέλιξης του Ομίλου, ως πρωτοπόρου στο χώρο της έγκυρης ενημέρωσης και ποιοτικής ψυχαγωγίας αποτελεί τον πυρήνα των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε κτιριακές εγκαταστάσεις 800 τ.μ στεγάζεται ο Τηλεοπτικός και Ραδιοφωνικός Σταθμός, όπου η πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό οδηγούν σαφώς στη δυναμική ανάπτυξη των μελών του Ομίλου και συγχρόνως  στη βελτίωση της ποιότητας της ενημέρωσης.
Ο  Όμιλος STAR έχει επάξια κερδίσει την αναγνώριση στο Νομό Δράμας, καθώς αναπτύσσεται ραγδαία στον τομέα της επικοινωνίας,  ενώ παράλληλα εξελίσσει την τεχνογνωσία των στελεχών του, προκειμένου  να καλύπτει με κάθε μέσο τις ανάγκες του αύριο. Με γνώμονα μας τον επαγγελματισμό, το σεβασμό προς το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό, συνεχίζουμε κάθε φορά, κάθε χρονιά ακόμη πιο ανανεωμένοι και θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Το κανάλι στηρίζει την πολυφωνία, την αντικειμενικότητα, την πρόοδο, την ενημέρωση και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Επίσης ως τοπικός τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός αφουγκραζόμαστε τους τοπικούς προβληματισμούς και ανάγκες, τόσο στον εμπορικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, προσπαθώντας πάντα να προβάλλουμε και να στηρίζουμε τις δραστηριότητες του νομού μας.
Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία με έγκυρες διαφημιστικές εταιρίες, απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων όχι μόνο σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αλλά και σε πανελλαδικό. Βαδίζουμε  με σταθερά βήματα με στόχο να διατηρηθούμε στην κορυφή και να προσφέρουμε στους τηλεθεατές και πελάτες μας, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αποτέλεσμα αυτού, είναι να συμβάλλουμε στη διατήρηση τόσο του επιχειρηματικού όσο και του πελατειακού ενδιαφέροντος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο σταθμός μας, σύμφωνα πάντα με επίσημες μετρήσεις, βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και πάντα πρώτος στις προτιμήσεις των επιχειρηματιών για την προβολή τους.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, έχοντας διαγράψει μία πλούσια και παραγωγική πορεία στο χρόνο, προσαρμόζουν τον προσανατολισμό τους στα σύγχρονα δεδομένα, διευρύνοντας τους στόχους τους.
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ είναι:
•    η ενημέρωση των τηλεθεατών με έγκυρα και αξιόπιστα δελτία ειδήσεων καθώς και με ενημερωτικές εκπομπές, όπου θα ενδυναμώνεται ο ρόλος τους ως βήμα διαλόγου με τον πολίτη. Από τη στατική αντίληψη του παθητικού δέκτη τηλεθεατή/ακροατή από καιρό πέρασε στην αντίληψη του δέκτη ως ενεργού συν-δημιουργού της επικοινωνίας, στο πλαίσιο της ανάδρασης.  Στη βάση του feed back, στόχος του είναι η ενίσχυση αυτού του ήδη ακολουθούμενου σχεδιασμού του δημοσιογραφικού λόγου με περισσότερες ζωντανές συνδέσεις, με ανοιχτές συζητήσεις με ομάδες πολιτών, με τη διεύρυνση του χρόνου τηλεφωνικών παρεμβάσεων και τη διαμόρφωση εκπομπών διαλόγου με ζωντανό ακροατήριο για θέματα με ευρύ κοινωνικό ενδιαφέρον.
•    Στόχος είναι η ανανέωση της ψυχαγωγικής ζώνης με εμπλουτισμό της ταινιοθήκης του και των σειρών ντοκιμαντέρ και τη δημιουργία νέων εκπομπών με διαρκώς εντεινόμενη στόχευση στο νεανικό κοινό.
•     Στους στόχους του είναι η διατήρηση του ποιοτικού του προσωπικού, καθώς και του δικτύου  συνεργατών που διαθέτει.
•    Τέλος, η είσοδος στην ψηφιακή εποχή επιβάλλει συνεχή βελτίωση της τεχνολογικής του υποδομής και ήδη κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση με την απόκτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού.

Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, το σεβασμό προς το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό, συνεχίζουμε κάθε φορά, κάθε χρονιά ακόμη πιο ανανεωμένοι και θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Όραμά μας η πρωτοπορία και δέσμευσή μας η συνέπεια.

Print Friendly

Τελευταία Σχόλια

Η Τηλεόραση ξεκινά να παίζει αυτόματα. Αν θέλετε να την σταματήσετε πηγαίνετε κάτω δεξία και πατήστε τo STOP